VINIFICATEUR SR je špeciálne vyvinutý prípravok pre zachovanie farby ružových vín a ich organoleptických vlastností.
Používa sa tiež ako prevenčné činidlo proti “ružoveniu” bielych vín.
BALENIE: 1, 5 a 15kg
DÁVKOVANIE: 40 – 100 g/hl
VINIFICATEUR SR je špeciálne vyvinutý prípravok pre zachovanie farby ružových vín a ich organoleptických vlastností.
Používa sa tiež ako prevenčné činidlo proti “ružoveniu” bielych vín.
BALENIE: 1, 5 a 15kg
DÁVKOVANIE: 40 – 100 g/hl
VINIFICATEUR SR NATUREO je komplexná zmes bentonítov, proteínov z hrachu a kazeínu. Eliminuje polyfenoly zodpovedné za žltnutie a zabraňuje ružoveniu. Vytvára farebnú stálosť a selektívne adsorbuje nestabilné proteíny, pričom zachováva organoleptické vlastnosti ružových vín
APLIKAČNÉ MNOŽSTVO: 40 – 100 g/hl
CENA: na vyžiadanie
A VINIFICATEURSR-3D je kombinovaný prípravok určený pre prípravu ružových vín. Je používaný pri depigmentácií muštu, odstránenií bielkovín a dekontaminácií. Kombináciu tvorí PVPP, bentonit a aktívne uhlie.
BALENIE: 1 a 5 kg
DÁVKOVANIE: 50 – 70 g/hl
FML EXPERTISE EXTRÊME tvorí očkovaciu sadu tvorenú baktériami Oenococcua oeni. Dávkovanie je možné po krátkom aklimatizačnom procese aj pri extrémnych podmienkach (nízke pH, vysoký obsah alkoholu). Produkt je vhodný do červených aj bielych vín.
FMLEXPERTISE C je tvorená baktériou Oenococcusoeni používanou na inokuláciu bielych vín. Je to ideálna baktérie využívaná pri malolaktickej fermentácií.
FMLEXPERTISES tvorí baktéria Oenococcus oeni. Tento typ baktérie je použiteľný do červených vín. Zvýrazňuje ovocné a pikantné tóny.
Zariadenie Delta 1 je vhodné na odkôstkovanie ovocia: marhule, slivky, čerešne, višne
Výkon: 1000 kg/hod
Napätie: 380 V
Rozmery: 1400 x 700 x 1420 mm
Váha: 150 kg
Výkon motora: 3 kW
– možnosť objednania koša s rozmermi od 0,8 mm do 10 mm
CENA: pre vyžiadanie cenovej ponuky nás prosím kontaktuje na vinoservice@mmnet.sk