ADAGI’O tvorí tekutý pasterizovaný vaječný bielok, ktorý sa používa pre čírnie červených vín zrejúcich v sudoch alebo pre vína bohaté na polyfenoly. 1 kg ADAGI’O zodpovedá 32 vaječným bielkom.
BALENIE: 1 l
DÁVKOVANIE: 3 – 5cl/hl
ADAGI’O tvorí tekutý pasterizovaný vaječný bielok, ktorý sa používa pre čírnie červených vín zrejúcich v sudoch alebo pre vína bohaté na polyfenoly. 1 kg ADAGI’O zodpovedá 32 vaječným bielkom.
BALENIE: 1 l
DÁVKOVANIE: 3 – 5cl/hl
OVICOLLE je tradičný prípravok pre červené vína a je tvorený z pasterizovaných vaječných bielkov. OVICOLLE zmäkčuje vína bohaté na taníny.
BALENIE: 1 kg
DÁVKOVANIE: 5 -10 g/hl
PHYLIA EPL je výsledkom mnohoročného výskumu so zameraním na zlepšovanie kvality muštu a vína s využitím výhradne kvasinkových proteínov. Phylia EPL je založený na inovatívnom priemyselnom procese, ktorý umožňuje extrakciu, koncentráciu a skladovanie pôvodných kvasinkových proteínov. Phylia EPL sa používa pre ošetrenie muštov, rovnako ako aj pre biele, červene a ružové vína. Phylia EPL eliminuje triesloviny, ktoré spôsobujú horkosť. Vzhľadom k jeho pôvodu, Phylia EPL neobsahuje žiadne alergény.
BALENIE: 500 g
DÁVKOVANIE: 5 – 30 g/hl
Prípravok na ošetrenie:
– oxidovaných muštov získaných z poškodeného hrozna
– mušty a vína bohaté na polyfenoly z lisovania, zo sekundárneho lisovania a z mechanicky oberaného hrozna.
OENOCLAR slúži na ošetrenie muštov a vín kombináciou želatíny, PVPP a rybích vzduchových vakov. Výrobok je dokonale vhodný na čírenie bieleho a ružového vína získaného z botritizovaných a mechanicky oberaných strapcov alebo muštov z lisovania, bohatých na polyfenoly. OENOCLAR je vysoko účinný na ošetrenie pomocou flotácie.
Prípravok kombinuje vlastnosti troch zložiek:
– PVPP odstraňuje zlúčeniny, ktoré sú schopné oxidovať a znižuje horkosť
– kombinácia želatíny a vzduchových vakov urýchľuje usadzovanie a zároveň zabraňuje tvrdosti niektorých polyfenolov
– OENOCLAR zároveň poskytuje vynikajúcu aglomeráciu usadením v mušte
BALENIE: 1, 2, 5 a 15 kg
DÁVKOVANIE: 5 – 20 cl/hl
ALTOCASE je alternatívou kazeínu na prevenciu oxidácii. ALTOCASE. Neobsahuje alergény.
BALENIE: 1, 2, 5 a 15 kg
DÁVKOVANIE: 20 – 100 g/hl
VINIFICATEUR ALPHA zlepšuje fermentáciu muštu a zabraňuje nestabilite bielkovín. Tento produkt je tvoreny z bentonitu a mikrokryštalickej celulózy.
BALENIE: 500 g
DÁVKOVANIE: 30 – 60 g/hl
CENA: na vyžiadanie
CASEINE SOLUBLE tvorí kombináciu kazeínu a bielkovín. Bráni oxidácii muštov a bielych vín (zabraňuje žltnutiu).
BALENIE:1,5 a 25 kg
DÁVKOVANIE: 50 – 150 g/hl
VINIFICATEUR C tvorí kombináciu kazeínu a bentonitu, čím bráni a chráni nestabilite proteínov v bielych a ružovych vínach.
BALENIE: 5kg
DÁVKOVANIE: 30 – 100 g/hl
VINIFICATEUR N sa skladá z tiamínu a bentonitu. Bráni nestabilite bielkovín a sfarbenia.
BALENIE: 5 a 20kg
DÁVKOVANIE: 30 – 150 g/hl
FORMULA 1-CF zabraňuje oxidácií muštu a vín. Zloženie produktu tvorí granulované PVPP a celulóza, pričom je dávkovateľné okamžite bez prípravy.
BALENIE: 1 a 5 kg
DÁVKOVANIE: 50 – 70 g/hl